Shiatsu en Acupunctuur Praktijk Westland

Shiatsu en Acupunctuur Praktijk Westland
C1F78117.jpeg
123FB82C.jpeg

Acupunctuur

website fotoAl eeuwenlang bestaat de klassieke acupunctuur, het is een chinese geneeswijze. Acupunctuur wordt al duizenden jaren toegepast om ziekten te genezen, herstel te verbeteren of om pijn te verlichten. 

Acupunctuur benadert gezondheidsproblemen vanuit een totaal geheel (holistische kijk). Een gezondheidsprobleem wordt in de chinese geneeskunde nooit vanuit één invalshoek bekeken. Vaak liggen andere oorzaken onder het huidige probleem. Lichaam en geest worden dus als één geheel gezien.

Acupunctuur maakt deel uit van de klassieke chinese geneeskunde. Deze geneeskunde ziet een aandoening als een verstoring in de energiebalans. Door naaldjes te zetten in acupunctuurpunten wordt de energiebalans hersteld en zullen ook de klachten verminderen en vaak ook verdwijnen. Deze naaldjes zijn erg dun en worden bijna niet gevoeld als deze in de huid gezet worden.

Bij de eerste behandeling vindt er een intake plaats waarbij gekeken wordt wat de klachten precies zijn en welk orgaan er minder in balans is. Ook de pols wordt gevoeld en de tong bekeken. Hieruit kan ik opmaken welk orgaan er minder in balans is. 

Klachten die goed te verhelpen zijn met acupunctuur zijn o.a. hoofdpijn en migraine, vermoeidheid, rugpijn, reumatische pijnen, hooikoorts en slapeloosheid.

 

Reviews

 

Vergoedingen zorgverzekeraars

Onze behandelingen worden in veel gevallen gewoon vergoed door uw zorgverzekeraar.
Bekijk ons overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar.

Bekijk overzicht

Facebook Shiatsu

Shiatsu en Acupunctuur Praktijk Westland

Middel Broekweg 122
2675 KJ  Honselersdijk

AGB code Praktijk: 90063265
AGB code therapeut: 90162911

M: 06-11000317

E: